Zápis 9a/2014

24.01.2015 20:31

Zápis z jednání výboru SVJ Mochovská 521-525.

Zápis č. 9a / 2014

 

Datum konání: 23. 9. 2014

 

Přítomni: pan Vyskočil, paní Kronďáková, pan Poláček, pan dr.Kvíčala

 

Z jednání:

 

  • Bylo ukončeno osazení ventilů a prvků na stoupačkách nutných pro vyregulování otopné soustavy ÚT dle projektu
  • na základě informací Pražské plynárenské, bude ve dnech 8. – 10. října přerušena dodávka plynu v celém objektu. Upozorňujeme tímto na nutnost včasného uzavření plynových kohoutů na stoupačce v každém bytě.
  • Výbor se dále zabýval postupem při zakrytovaní výtahových šachet, toto musí být dle inspekčních zpráv (zveřejněno na webu SVJ) vyřešeno nejpozději v listopadu roku 2015. Při zakrytování šachet se zároveň nabízí možnost současně vymalovat chodby a poté osadit nové madla na zábradlí (vše součástí schváleného plánu oprav). Tím by byla v podstatě dokončena revitalizace vnitřních prostor domu.
  • Při každoroční prohlídce střechy byly opět zjistěny závady: nové boule, odchlípnutý kraj střechy asi 70% obvodu, nedoléhající krytina kolem strojoven výtahu, propadající se polystyrén atd. Budou okamžitě zahájeny nejnutnější opravy závad, tak aby do začátku zimy byla střecha alespoň provizorně opravena. Výbor se nicméně domnívá, že v blízké budoucnosti bude muset být střecha stejně kompletně nově rekonstruována a starý a vadný materiál odstraněn, zejména krytina a polystyrén.

Zapsal:          Poláček